Вівторок, 05 липня 2022 09:01

В Польщі стартували держвипробування нової бойової машини піхоти

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, поляки планують якнайшвидше запустити у серійне виробництво свої нові БМП Borsuk, які замінять застарілі БМП-1

В Польщі стартували державні випробування нової плаваючої бойової машини піхоти, що створюється у рамках програми Borsuk.

Випробування нової машини, що замінить застарілу БМП-1 у польському війську, стартували 4 липня, і є «важливим кроком на шляху до введення БМП Borsuk у стрій».

Успішне завершення цих державних випробувань дозволить розпочати переговори з запуску серійного виробництва цих БМП для збройних сил Польщі.

Зазначається, що для випробувань, ймовірно, будуть використовувати чотири прототипи, що були замовлені військовими у рамках додатка до контракту на розробку проєкту – це має пришвидшити проведення самих випробувань.

Польська оборонна промисловість дещо скоригувала свої плани стосовно цих новітніх БМП і наразі планує в наступне десятиріччя поставити польським військовим одразу 1000 бойових машин піхоти Borsuk.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, водночас, крім цієї БМП, з метою пришвидшення переозброєння війська на новітні зразки, Польща планує придбати також БМП у закордонного замовника – ймовірно, це буде південнокорейська Redback.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: