Понеділок, 20 червня 2022 09:44

Австралія відправила в Україну перші БТР M113AS4

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Австралія передала Україні чотири бронетранспортери M113AS4, очікується ще десять машин.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони Австралії.

Минулого тижня перші чотири БТР, подаровані Україні, покинули базу ВПС Великобританії Емберлі на українському літаку Антонов АН-124.

Прем'єр-міністр Ентоні Альбанезе повідомив, що ця поставка - пряма відповідь на запит Міністра оборони України про додаткові транспортні засоби, яка демонструє незмінну прихильність Австралії народу України.

«Австралія, як і багато країн, засуджує необґрунтовану агресію Росії, що зараз триває, проти народу України», - сказав Альбанезе.

Зазначається, що Австралія продовжить шукати способи допомогти народу України.

Пакет військової допомоги уряду Австралії включає понад 285 млн австралійських доларів, захищені мобільні машини Bushmaster, гаубиці M777, а також протитанкову зброю, боєприпаси, безпілотні авіаційні комплекси і особисте спорядження.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як раніше стало відомо, що уряд Австралії вирішив передати Україні нову партію бронетранспортерів, а громадяни країни зібрали 60 палет медичної допомоги.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: