Середа, 01 червня 2022 09:08

Розвідники ДШВ знищили інженерний підрозділ рашистів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Сили оборони України ліквідували черговий військовий підрозділ окупаційної армії Росії.

Про це повідомило Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«В одному з районів виконання завдань, воїнами-розвідниками Десантно-штурмових військ Збройних Сил України успішно знищено інженерний підрозділі російських окупантів.

Продовжуємо й надалі виконувати бойові та знищувати ворогів України», – повідомили у Командуванні ДШВ ЗСУ.

Під час бойового зіткнення, було пошкоджено багатоцільовий легкий броньований тягач МТ-ЛБ на якому пересувався особовий склад противника. Також у бою було ліквідовано декілька військових окупаційної армії Росії.

Гусенична бронемашина та спеціальне обладнання, зокрема міношукач, були захоплені українськими військовими.

Нагадуємо, нещодавно львівські десантники ліквідували взвод 104-го десантно-штурмового полку повітрянодесантних військ ЗС РФ з Псковської області.

Українські військові повідомили, що завдяки злагодженій роботі артилерійських підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, на одному з напрямків оборони ліквідували російських окупантів.

Під час вогневого ураження українською артилерією було знищено або серйозно пошкоджено декілька одиниць російської бронетехніки – БМД-2 та ліквідовано до двадцяти загарбників.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, було знищено взвод 104-го десантно-штурмовий полку 76-ї десантно-штурмової дивізії повітрянодесантних військ армії Росії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: