Середа, 04 травня 2022 07:24

ЗСУ вже знищують рашистів швидше, аніж ті можуть перекидати резерви

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, схоже, ворог вже має ситуацію, коли в нього уже не вистачає готових воювати солдатів

Бійці 79-ої Миколаївської бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України успішно знищили черговий підрозділ орків, шо намагався атакувати позиції наших захисників.

Генеральний штаб ЗСУ про це сповістив на своїй сторінці у Facebook. Автори повідомлення при цьому додали декілька фотографій, які яскравіше розкривають картину чергового погрому військ рашистів.

Наприклад, в кадрі фігурує пошкоджена БМП-2, що напевне стала трофеєм ЗСУ.

За декількома ознаками можемо стверджувати, що цю БМП-2 рашисти буквально недавно зняли зі зберігання. Фарба на корпусі вицвіла, знак «О» нанесено абияк, не під трафарет.

Зовні на носовій частині прикріплена саперна лопатка з іржавим заступом, і очевидно, що не встигло пройти достатньо часу, щоб орки здогадались зняти цей предмет як зайвий.

Окрема цікава історія «вимальовується» з квитком на поїзд, який знайшли у вбитого орка.

Оскільки цьому орку видали окремий проїздний квиток за повною вартістю проїзду в Чебаркуль, де багато військових частин, замість відправити одразу групу військовослужбовців, значить у ворога виникли проблеми, щоб знаходити достатню кількість солдат, вмотивованих і далі воювати проти України.

Чебаркуль знаходиться в Чєлябінскій області, за Уралом. Утилізований орк прибув дещо більше тижня тому. І схоже, стільки ж часу знадобилось рашистам, щоб перекинути чергове «поповнення», яке було утилізоване в боях проти ЗСУ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином отримуємо висновок – Збройні Сили України уже знищують ворога швидше, аніж росіяни встигають перекидати свої резерви на фронт.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: