Вівторок, 26 квітня 2022 10:52

В Брянську через пожежі на нафтобазі та артилерійському складі почалась евакуація

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в пожежі в Брянську вже звинувачуються ударні безпілотники

Масштабні пожежі у російському Брянську, які вирують на території нафтобази, а також арсеналу артилерійсько-ракетного озброєння, призвели до початку евакуації. Як повідомляють місцеві ЗМІ в першу чергу було оголошено про евакуацію із державної адміністрації, арбітражного суду, а також шкіл.

Цікаво, що за декілька годин до цього російське міністерство з надзвичайних ситуацій повідомило, що ситуація знаходиться під повним контролем і у евакуації потреби не має. Також відомо, що у приборканні пожеж залучено 158 осіб та 51 одиниця техніки.

Також серед рашистів вже почали з'являтися перші версії з причинами події. Зокрема вказується, нібито, на застосування безпілотників, які скинули високоточні боєприпаси.

Водночас цю версію абсолютно спростовує запис моменту із займанням однієї з нафтобаз. Точніше звук, який присутній на записі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, якщо дуже уважно прислухатись до нього, то можливо почути, як рашиський солдат затягується недопалком та з силою кидає його у резервуар із легкозаймистою речовиною.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: