Понеділок, 18 квітня 2022 08:28

Наші артилеристи відправили в пекло сотню рашистів разом з бронетехнікою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, військові ЗСУ збільшили кількість знищеної бронетехніки окупантів та живої сили противника

Бійці реактивного артпідрозділу 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ розтрощили колону російських окупаційних військ.

Так, як розповідає пресслужба бригади, «завдяки точним розрахункам та іншим заходам», бійці артпідрозділу «накрили» наступаючі сили противника.

Внаслідок ефективних дій ефективних артилеристів ворог втратив 5 танків та 10 одиниць бронетехніки – БМП та БТР. Крім того, було знищено й значну кількість живої сили противника – близько 100 окупантів.

Також у бригаді згадують й інший випадок успішної роботи бійців ЗСУ, який стався в березні. Тоді ворог намагався просунутися у Харківському напрямку, однак завдяки потужним та точним ударам українських артилеристів доїхати до цілі окупанти так і не змогли.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зазначається, що було знищено командний пункт рашистів, багато військової техніки, а також колону морпіхів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: