П'ятниця, 25 березня 2022 11:27

За місяць війни ЗСУ збільшили свій парк танків на понад 40 одиниць

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у рашистів, на відміну від наших військових, все навпаки – втрат більше, аніж трофеїв

Збройні Сили України наразі мають у своєму парку бронетехніки більше танків, ніж їх в них було на початку війни. Такий цікавий факт помітили журналісти видання Forbes.

Так, якщо звернути увагу на дані аналітиків з Oryx, то впродовж першого місяця війни російські окупаційні війська втратили не менш як 280 танків. З них станом на 00:00 25 березня 118 одиниць – це трофейні машини, які Україна відновлює та повертає на поле бою.

Разом з тим, втратила Україна танків набагато менше – усього 74, з чого можна зробити висновок, що наразі Збройні Сили мають приблизно на чотири десятки танків більше, ніж мали до початку війни з московією.

Звичайно, що реальна кількість танків – як трофейних, так і втрачених – може бути більшою, оскільки аналітики орієнтуються лише на ті втрати, які зафіксовані на фото або ж на відео.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також слід звернути увагу і на той факт, що окупанти у цій війні втратили танків більше, аніж взяли трофеями – 280 проти 38. Таким чином, за місяць війни рашисти залишилися «в мінусі» як мінімум на 242 танки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: