Понеділок, 23 серпня 2021 13:49

ЗСУ отримають мобільні танкоремонтні майстерні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модернізацію машин ТРМ-80Д  для українських військовослужбовців мають виконати спеціалісти ДП «45 ЕМЗ»

Державне підприємство «45 експериментальний механічний завод» (входить до складу ДК «Укроборонпром») найближчим часом отримає черговий контракт від Міністерства оборони України.

Держпідприємство обрано переможцем тендеру (за спрощеною процедурою) з регламентованого ремонту танкоремонтних майстерень ТРМ-80 з доведенням до виду ТРМ-80Д.

У разі укладення угоди, Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів МОУ розраховує отримати до 15 листопада поточного року вісім відремонтованих та модернізованих спецмашин.

В результаті модернізації старенькі Зіл-131 (база ТРМ-80) отримують більш сучасні та економічні дизельні двигуни Д245.9 та окремий дизельний генератор EP-R133TDE. Вартість робіт визначена у розмірі 20 453 184 гривні.

Варто відзначити, що в останні роки Міноборони послідовно й досить масово оновлює цю складову (танкоремонтні майстерні) військових підрозділів. Так лише за останні три роки «45 ЕМЗ» передало Збройним силам понад 100 одиниць відновлених мобільних ремонтних майстерень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чергові партії оновлених ТРМ-80Д, МТО-80Д (майстерні технічного обслуговування) й ПРЗС–70Д (рухомі ремонтно-зарядні станції) були відвантажені фахівцями ДП «45 експериментальний механічний завод» силовикам й на початку цього року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: