Середа, 12 травня 2021 09:35

General Motors представила військовий позашляховик з електроприводом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, GM Defense створила електричну версію легкої двовісної повнопривідної машини Infantry Squad Vehicle (ISV).

Американський виробник заявляє, що 90% комплектуючих новинки, використані з комерційних автомобілів

Тактичний автомобіль отримав електромотор eCrate від GM потужністю 150 кВт та крутним моментом 360 Нм. Даний двигун встановлюється у хетчбек Chevrolet Bolt та невеликий позашляховик Bolt EUV.

Живиться машина від літій-іонного акумулятора потужністю 60 кВт-год, розташований у підлозі автомобіля.

У залежності від типу місцевості запас ходу електричного ISV становить від 110 до 240 км. За звичайних умов привід йде на задні колеса, а коли авто виїжджає на бездоріжжя, то вмикається повний привід.

Саме шасі як і для звичайної версії ISV з 2,8-літровим турбодизелем Duramax потужністю 186 к.с. і шестиступінчатою автоматичною коробкою передач, використано від комерційного пікапу Chevrolet Colorado ZR2 на платформі Chevy.

За конкурсом оборонного відомства США ISV має забезпечувати перевезення дев’яти бійців у повному спорядженні, а його транспортування зможе здійснюватися на зовнішній підвісці гелікоптерів UH-60 Black Hawk. Габарити дозволяти перевезення всередині CH-47 Chinook.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія GM Defense отримала контракт на суму 214,3 млн доларів на поставку 649 легких двовісних повнопривідних машин ISV. Роботи з їх виготовлення мають завершити до червня 2028 року.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: