Субота, 25 травня 2024 10:22

У Франції триває виробництво бронеавтомобілів Bastion для України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Франції підтвердили поточні плани з виробництва бронеавтомобілів Bastion для України.

Генеральний директор Arquus Еммануель Левашер підтвердив, що наразі компанія виготовляє 11 бронеавтомобілів серії Bastion. Крім того, він зазначив, що для України можуть замовити додатково 100 бронеавтомобілів.

Про плани щодо постачання Україні 11 бронеавтомобілів Bastion повідомили у квітні 2023 року. Відтоді реалізація цього замовлення застигла на місці.

На своє виправдання представники компанії повідомили, що ці бронеавтомобілі Україні не передали, бо немає певної французько-української угоди.

Паралельно з цим повідомили про виділення Вірменії певної кількості бронеавтомобілів цього типу, що викликало обурення у деяких представників французького уряду.

Наразі, за інформацією видання Forces Operations Blog, бронеавтомобілі, які готували для Вірменії, були відкликані, і тепер їх складають для України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за планом, їх мають передати у липні 2024 року. Також представники компанії зазначили, що якщо Україна виявить бажання, то додатково можна виробити до сотні додаткових машин Bastion.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: