П'ятниця, 21 січня 2022 11:54

Представили перший у світі електричний вилочний навантажувач з рухомою щоглою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hiab, представила новий повністю електричний вилковий навантажувач MOFFETT E5 NX, який став першою у світі машиною з рухомою щоглою.

Навантажувач вилковий з рухомою щоглою MOFFETT E5 25.4 NX призначений для виконання завдань середньої та великої вантажопідйомності до 2500 кг.

MOFFETT E5 NX має повний привід і може поставлятися з 4-стороннім кермовим керуванням, що робить його ще більш маневреним, оскільки всі колеса можуть повертатися на 90 градусів.

Він може рухатися вперед, назад, ліворуч і праворуч, забезпечуючи високу маневреність в обмеженому просторі, і завдяки великому кліренсу здатний швидко і безпечно переміщати вантажі бездоріжжям, через жваві майданчики і всередині складів.

Рухлива щогла E5 у поєднанні із системою допомоги під час підйому забезпечує користувачеві точне одностороннє розвантаження.

Навантажувач оснащений дисплеєм MOFFETT HMI з людино-машинним інтерфейсом, який надає вичерпну інформацію про продуктивність машини та потреби в обслуговуванні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завдяки доступу до телематичного сервісу HiConnect від Hiab можна відстежувати в режимі онлайн розташування навантажувача, його продуктивність, планувати обслуговування та отримувати інші дані.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: