П'ятниця, 17 вересня 2021 14:24

Renault виводить на ринок оновлений фургон Trafic

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, рестайлінговий суцільнометалевий фургон Renault Trafic став доступний для замовлення в Європі.

Автомобіль отримав нову зовнішність і доопрацьовану кабіну. Покупцям нового Trafic доступні чотири дволітрових дизельні двигуни потужністю від 110 до 170 к.с. Всі мотори комплектуються системою «старт-стоп» і шестиступінчастою «механікою», а для моторів dCi 150 і dCi 170 також пропонується шестиступеневий «робот» з двома зчепленнями.

Оновлений фургон оснащується повністю світлодіодними фарами і зміненими бамперами, а також новими гратами радіатора з хромованими накладками – передає SpecMachinery.com.ua.

У салоні Trafic зміни торкнулися панелі приладів, дверних карт, форми селектора коробки передач і мультимедійної системи. Остання тепер доступна з 8-дюймовим тачскріном, що підтримує Android Auto і Apple Carplay.

Центральне сидіння тепер можна скласти, перетворивши салон Trafic на подобу мобільного офісу. В спинку сидіння вбудований поворотний тримач для паперів формату А4, а для робочого ноутбука передбачено спеціальне поглиблення.

У версії L2 оновлений фургон здатний перевозити вантажі завдовжки до 4,15 метрів при корисному об'ємі кузова в 8,9 кубометра у версії з додатково піднятим дахом. Всього для оновленого фургона є чотири варіанти кузова.

Продажі рестайлінгового фургона почнуться в Європі в кінці 2021 року. Ціни на автомобіль ще не оголошені.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: