Понеділок, 05 липня 2021 12:29

В Україні в чотири рази зросли продажі самоскидів вітчизняного бренду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фірмові самоскиди Заводу спецтехніки «Техкомплект» під власним брендом «Кошманівець» вже можна помітити на дорогах десяти областей України.

Це Вінницька, Київська, Кіровоградська, Донецька, Запорізька, Рівненська, Одеська, Харківська, Хмельницька та Львівська області. Саме так зараз виглядає географія продажів самоскидів з тристороннім розвантаженням від Заводу спецтехніки «Техкомплект».

Власне виробництво самоскидів із тристороннім розвантаженням, прямобортним кузовом з відкидними бортами, вантажопідйомністю 4 т і об'ємом завантаження 6/10 куб.м завод запатентував ще в 2012 році, але тільки через 5 років цей напрям діяльності став масовим.

В 2020 -му році самоскиди Заводу спецтехніки «Техкомплект» отримали власне ім'я – «Кошманівець» (в честь назви місцевості, де знаходиться основне виробництво компанії, - с.Кошманівка в Машівському районі Полтавської області).

Істотних змін зазнав і модельний ряд, як в плані вантажопідйомності і місткості самосвальних кузовів, так і в різноманітності використовуваних в якості базових вантажних шасі з повною масою 7-12 тонн.

Тепер можна придбати самоскид не лише із вантажопідйомністю 4 тонни на базі ГАЗ, а й замовити аналог на базі JAC, FOTON, IVECO. Більш того, покупцям АПК, ЖКГ та будівельної галузі пропонуються на базі МАЗ більш потужні і місткі самоскиди з вантажопідйомністю 5/6 тонн і об'ємом кузова 11 куб.м.

Так, на нещодавній виставці АГРО-2021 Києві були відразу два «Кошманівці» на базі МАЗ-4371/4381 з вантажопідйомністю 5 і 6 тонн відповідно. 5-тонний самоскид відразу після виставки відправився до свого нового власника в Раву-Руську (Львівська область, Жовківський район) - ТзОВ «АГРОДЕРЕВ».

Ще два самоскиди, аналог на базі МАЗ-4371, доповнений установкою кондиціонера в кабіну, а також традиційний 4-тонник на базі GAZON Next (Белава-1500) вирушили до своїх нових власників, сімейних фермерських господарств в Запорізькій і Вінницькій областях відповідно.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інтенсивність виробництва самоскидів нині є такою, що Завод спецтехніки «Техкомплект» вже в чотири рази перевищив кількість відвантажень в 2020-му році в порівнянні з 2019-м, а в 2021-му році щомісяця не менше 5 самоскидів відвантажується для кінцевого покупця або ж для клієнтів дилерів компанії.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: