Вівторок, 08 червня 2021 11:30

Медики трьох областей отримають 23 нові «швидкі» для боротьби з COVID-19

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автопарки Львівського, Хмельницького та Тернопільського центрів екстреної медичної допомоги поповняться 23 сучасними автомобілями швидкої медичної допомоги, виготовленими ТОВ «Автоспецпром».

Медики отримають 12 «швидких» типу С (реанімобілі) та 11 «швидких» типу В, які підходять для транспортування хворих з важким перебігом коронавірусної хвороби.

Усі реанімобілі та 8 «швидких» типу В виготовлені на базі Citroen Jumper. Ще два автомобілі швидкої допомоги типу В – на базі Peugeot Boxer.

Як «швидкі» типу В, так і реанімобілі мають у медичному салоні повний набір необхідного устаткування від кращих світових виробників, зокрема засоби дихальної підтримки та моніторингу стану пацієнта.

У реанімобілях також встановлено італійські портативні апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ), які можна використовувати для допомоги дорослим, дітям та навіть новонародженим. Їх розробили спеціально для «швидких».

І машини, і встановлене на них медичне обладнання повністю відповідають стандарту ДСТУ EN 1789:2015, який визначає вимоги до автомобілів швидкої медичної допомоги згідно з європейською практикою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, угоду на постачання «швидких» було укладено за так званою «ковідною процедурою».

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: