П'ятниця, 04 червня 2021 11:07

Mercedes-Benz Sprinter набув спортивного вигляду

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фургон Mercedes-Benz Sprinter Tourer отримав яскраві спортивні вдосконалення від фахівців компанії Vansports, що спеціалізується на комерційних автомобілях.

Модель Mercedes-Benz Sprinter Tourer з короткою колісною базою, виконана в сірому тенориті, була прикрашена фірмовим комплектом SP Stream, який включає в себе передній спойлер, панелі і задні накладки.

Компанія Vansports зазначає, що її технічним фахівцям довелося адаптувати останні два елементи перед фарбуванням і установкою, тому що компактні Sprinter відносно рідкісні, і ці деталі зазвичай були доступні тільки для моделей з колісною базою 3665 мм і більше.

Незважаючи на це, короткий Mercedes-Benz Sprinter Tourer, який зійшов з конвеєра в розкішному образі із заднім приводом та повністю пневматичною підвіскою, прекрасно доповнюється аеродинамічним комплектом SP Stream.

Спортивний вигляд машини підкреслюють легкосплавні диски VEST1, також розроблені компанією Vansports. Ці філігранні двошпицеві 20-дюймові колеса мають глянсову чорну обробку і поєднуються з комплектом шин Continental Sport Contact розміром 255/45 R20.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для додаткової зручності Vansports також встановила підйомний пристрій в задній частині Mercedes-Benz Sprinter Tourer.

це дозволяє користувачам інвалідних колясок з легкістю сідати в транспортний засіб, а також надає широкий спектр інших можливостей.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: