Вівторок, 20 квітня 2021 10:24

В ЄС випробовують інноваційні вилочні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Raniero анонсувала нову інноваційну серію навантажувачів електронавантажувачів AC

Raniero готується вивести на ринок нову інноваційну серію електричних навантажувачів AC. Перші дослідні зразки вилочних електричних навантажувачів Raniero серії AC в даний час проходить польові випробування на лісозаготівельних підприємствах Австрії і Німеччини.

Нова лінійка, призначена для задоволення потреб роботи в інтенсивних робочих секторах, має міцну раму і добре укріплену щоглу, які забезпечують стабільність, безпеку і надійність при роботі з важкими вантажами на нерівних підлогах, в приміщенні і на відкритому повітрі.

Нова лінійка включає моделі AC160L-12, AC180L-12 і AC200L-12, здатні при центрі ваги 1200 мм піднімати 16, 18 і 20 тонн, відповідно.

Електронне керування змінним струмом і акумуляторами 2170Ах до 2790Ах напругою 120В дозволяють цій серії навантажувачів дорівнювати за продуктивністю аналогам з двигунами внутрішнього згоряння.

Для підтримки енергозбереження, тяговий двигун 90 кВт (120В), підйомний насос 62 кВт (120В), рульове управління 13 кВт (120В), вмикаються індивідуально за потреби. Технологія змінного струму миттєво реагує на кожну активовану команду.

Централізоване змащування і система рідинного охолодження надають додаткові переваги для тривалих робочих операцій і важких умов експлуатації. В машинах серії використовуються суцільні шини SE з шириною b2 тільки 2450 мм.

Щоб забезпечити максимальний комфорт оператора, особливо під час тривалих змін, в Raniero розробили нову кабіну MAGNIFICA для вилочних електронавантажувачів серії AC. Кабіна пропонує оглядовість на 360 і вид на гору через дах.

Крім цього, великі екрани і зовнішні циліндри щогл дають кожному користувачеві чітке уявлення про вантаж.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у кабіні встановлено пневматична пружинне сидіння GRAMMER PRIMO EL PLUS з електронним саморегулюванням і друге пасажирське сидіння.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: