Середа, 07 квітня 2021 10:42

Dongfeng Trucks розширює лінійку комерційних авто в Україні

Офіційний дилер Dongfeng Trucks в Україні компанія «ГОЛЕКС» заявила про розширення лінійки комерційних автомобілів даного бренду за рахунок ряду моделей повною масою до 3,6 т.

Серед заявлених новинок повнопривідний пікап Dongfeng RICH6 (ZN 1035), створений на платформі Nissan Navara спільним підприємством Dongfeng і Nissan в Чженчжоу (Китай). Власне, і екстер'єр та інтер'єр нового пікапа від Dongfeng говорять про близькі родинні відносини з Nissan Navara з акцентом на багатшу комплектацію вже в базі.

Dongfeng RICH6  

На «українській» версії встановлюється дизельний мотор Nissan ZD25T5 об'ємом 2,5 л і потужністю 140 к.с., 5-ступінчаста МКПП, повний привід 4х4 з блокуваннями диференціалу, сидіння з екошкіри, багатофункціональний тачскрін дисплей (3,5 дюйма), безключовий доступ + кнопка запуску, камера заднього виду, кондиціонер, аудіосистема, протитуманні фари, світлодіодні денні ходові вогні, центральний замок з дистанційним керуванням, система контролю тиску в шинах, ABS + EBD + ESP.

Dongfeng RICH6  

Перша партія автомобілів була розподілена серед мобільних сервісних бригад, які обслуговують техніку Dongfeng по всій Україні.

Також інтерес викликали суцільнометалевий фургон Dongfeng C35 і міні-трак із дворядною кабіною Dongfeng С32, сферою застосування яких є міські вантажні перевезення, а також використання в якості аварійних та сервісних бригад, для транспортування техніки та обладнання.

Dongfeng C35 

Обидва автомобіля комплектуються бензиновими моторами DK 15-09 на 100 к.с., 5-ступінчастою механічною КПП і заднім приводом. У базі кондиціонер, аудіосистема MP3/USB, протитуманні фари і бічні дзеркала в колір кузова.

Dongfeng C32 

На моделі С35 також в базовій комплектації багатофункціональний тачскрін дисплей (9 дюймів) з камерою заднього виду, аудіосистемою і OBD. 

Вантажопідйомність міні-трака С32 становить 1013 кг, мінівена С35 - 750 кг.

Також всі три моделі доступні в електроверсії.

Dongfeng C35 

Детальну інформацію про технічні характеристики, комплектації і умови придбання вантажної автотехніки Dongfeng в Україні можна отримати за т. +38 (044) 360 59 77, +38 (050) 489 32 14, а також на сайті www.dongfeng-trucks.com.ua

Соцмережі: Facebook Dongfeng Trucks Ukraine

Youtube-канал Dongfeng Trucks Ukraine




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: