Середа, 31 березня 2021 11:00

Рятувальники Львова отримали нові спецавтомобілі на базі Peugeot Boxer

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у березні рятувальники Львівської області отримали чергову партію нових пожежно-рятувальних автомобілів АПП-2.

Це ще три спеціальні автомобілі АПП-2: так звані «автомобілі першої допомоги». Тепер в арсеналі рятувальників Львова знаходиться 7 таких автомобілів.

Нові автомобілі побудовані на міцному шасі Peugeot Boxer з потужним 160-сильним дизельним двигуном. Кожен автомобіль АПП-2 конструктивно зорієнтований на максимальну універсальність експлуатації.

Так, цистерна, обсягом на на 500 л води і 20-літровий бак піноутворювача знадобиться при гасінні пожежі. Своєю чергою для порятунку людей в екстрених ситуаціях призначене численне спеціалізоване технічне обладнання: бензоріз і бензопила, гідравлічний інструмент та ін.

Нарешті, передбачений і медичний набір з необхідними приладами та медикаментами для надання першої екстреної медичної допомоги.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в результаті пожежно-рятувальні автомобілі АПП-2 на базі PEUGEOT BOXER нададуть важливу підтримку навіть в найбільш напружених ситуаціях - гасіння локальних пожеж, порятунок людей після паводків, надання екстреної медичної допомоги та ін.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: