Понеділок, 15 лютого 2021 12:29

Nissan представив новий мікроавтобус

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Nissan представила рестайлінгову версію мікроавтобуса NV300 Combi.

Автомобіль став комфортнішим, безпечнішим і екологічнішим, аніж попередня модель. Новий NV300 Combi оснащується дизельним двигуном 2.0 dCi з турбокомпресором зі змінною геометрією. Мотор стане доступний європейцям в трьох варіантах потужності: 110, 150 і 170 к.с. При цьому максимальний крутний момент становить 380 Нм.

У базовій 110-сильній версії двигун агрегатується винятково із механічною коробкою передач, в середній - із «механікою» або «автоматом, в найпотужнішій - тільки з АКП. У всіх модифікаціях новий мотор відповідає сучасним європейським екологічним стандартам Euro 6D Full.

Всередині, як заявляє виробник, NV300 повністю оновився. Мікроавтобус буде доступний в п'яти-, шести-, восьми- і дев’ятимісній конфігураціях зі складними пасажирськими сидіннями. Автомобіль отримав нову передню панель з хромованими клавішами і обробкою під темний карбон.

Загальний обсяг відсіків для зберігання необхідних у дорозі дрібних речей збільшився до 88 літрів (включаючи 54-літровий простір під переднім пасажирським сидінням). Оновлений NV300 отримає нову мультимедійну систему NissanConnect з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, «навігацією» і інтерфейсами Android Auto і Apple CarPlay.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мікроавтобус стане оснащуватися сучасними електронними системами безпеки. Зокрема, автомобіль «навчений» стежити за «сліпими» зонами, підтримувати рядності руху, зчитувати дорожні знаки, адаптивний круїз-контроль, а також відстежувати дотримання водієм безпечної дистанції.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: