П'ятниця, 08 січня 2021 12:53

Представлено новий Jeep Grand Cherokee з третім рядом сидінь

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця модель надійде в продаж разом із дворядною версією

Компанія Jeep офіційно представила оновлений Jeep Grand Cherokee з приставкою L. Позашляховик отримав третій ряд сидінь та цілу низку інноваційних технологій. Візуально дизайнери постаралися залишитися в рамках звичного дизайну культового позашляховика. Передня частина відрізняється більш потужним капотом з ухилом вниз, зменшеними елементами решітки радіатора, що складається з семи вертикальних секцій, і тонкими світлодіодними смужками в горизонтальних фарах.

З огляду на, що у моделі з'явився третій ряд сидінь, вона значно перевершує звичайну модифікацію за розмірами. Колісна база досягає 3 091 міліметрів, а загальна довжина - 5 204 міліметрів. Для порівняння: колісна база звичайного «чирокі» становить 2 915 міліметрів, а загальна довжина - 4 820 міліметрів. Таким чином, трирядна модифікація стала майже на півметра довшою.

В інтер'єрі зміни набагато більш помітні - салон «довгої» версії разюче відрізняється від стандартної. Так, з'явилася нова приладова панель, 8,4-дюймовий сенсорний екран або додатковий 10,1-дюймовий. В обробці використовували більш дорогі матеріали: шкіру, дерево і метал.

Як передає SpecMachinery.com.ua, також в деяких комплектаціях доступні крісла з вентиляцією і регулюванням за 16 параметрами, функцією масажу і пам’яттю на п'ять різних профілів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: