Понеділок, 04 січня 2021 11:04

Renault Duster отримав 400-сильний двигун

Як передає SpecMachinery.com.ua, проект модифікованого кросовера представили у Німеччині

Фахівці німецького тюнінг-ательє Prior Design представили проект екстремального Dacia Duster для бездоріжжя. Кіт-комплект для комплексного доопрацювання кросовера, що отримав назву Duster 4x4 Offroad Widebody, можна буде придбати в наступному році.

Технічні доопрацювання Duster 4x4 Offroad Widebody включають в себе посилену підвіску, а також збільшений на два сантиметри дорожній просвіт. Для подолання важкого бездоріжжя «Дастер» «взули» в грязьові шини BFGoodrich All Terrain T/A.

Екстремальний кросовер обладнаний силовим переднім бампером, розширеними порогами і колісними арками, а також захисними накладками на задніх ліхтарях. Крім того, в передній частині позашляхового Duster тюнери розмістили додаткові світлодіодні стрічки, в салоні розмістили каркас безпеки, а на даху встановили експедиційний багажник для перевезення необхідних у подорожі речей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, характеристики майбутньої силової установки інженери не розкривають. Відомо, що вони планують оснастити екстремальний кросовер двигуном, потужність якого сягатиме до 400 кінських сил. Чи буде це новий агрегат або ж тюнери доб'ються такого показника за рахунок модифікацій існуючих моторів, поки що невідомо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: