Четвер, 24 грудня 2020 10:18

Представили перші в світі навісні колісні електронавантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hiab вивела перші в світі електричні триколісні повнопривідні вилочні навантажувачі, які встановлюються на вантажівки.

Навісні колісні навантажувачі, котрі рухаються разом із вантажівками, стаючи в нагоді під час розвантаження, набувають дедалі більшої популярності. Так, компанія Hiab запускає нове покоління навантажувачів MOFFETT E4 NX серії eSeries.

Побудовані на базі шасі дизельного навантажувача MOFFETT M4, нові вилочні навантажувачі E4 NX серії eSeries з нульовим рівнем викидів працюють на літій-іонних батареях, мають нові контролери і новий HMI (людино-машинний інтерфейс), який відображає ємність акумулятора, характеристики машини і інформацію про обслуговування. MOFFETT E4 NX можна заряджати від звичайної побутової розетки або розетки на 30 А для більш швидкої зарядки, а також від вантажівки в перервах між доставками.

Нова електрична серія навісних навантажувачів 3-колісних повнопривідних навантажувачів MOFFETT E4 NX представлена ​​п'ятьма моделями (зараз доступні 4 з них) вантажопідйомністю від 2000 до 2500 тон, звисом від 1205 до 1255 мм і висотою підйому від 2200 до 3000 мм.

Як передає SpecMachinery.com.ua, в нові вилочні навантажувачі MOFFETT E4 NX eSeries інтегровані можливості телематичного підключення, так що власники можуть отримати доступ до HiConnect від Hiab. HiConnect контролює понад 100 параметрів машини. Деякі з них відображаються на HMI, а повний набір даних доступний на веб-порталі HiConnect.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: