Четвер, 22 жовтня 2020 19:12

Ford модернізував Transit Connect і представив лімітовану серію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, тепер легкий комерційний автомобіль має повну масу до 2501 кг.

Ford оголосив про вдосконалення моделі легкого комерційного автомобіля Transit Connect, забезпечуючи клієнтам кращу в своєму класі паливну економічність і вперше вводячи 1-тонну корисну вантажопідйомність. Також для окремих ринків Ford представив нову обмежену серію «high-end», пропонуючи стильний зовнішній вигляд і преміальні внутрішні характеристики для клієнтів, які бажають отримати більш ексклюзивний автомобіль.

Тепер легкий комерційний автомобіль Transit Connect має повну масу до 2501 кг в залежності від комплектації, збільшуючи максимальне корисне навантаження до 982 кг і підвищуючи продуктивність для власників і операторів, дозволяючи перевозити важчі вантажі. Крім цього, одна з найкращих в своєму класі паливна ефективність і низькі викиди CO2 допоможуть мінімізувати витрати на паливо і скоротити викиди парникових газів.

«Transit Connect вже користується популярністю серед власників автопарків по всій Європі, і останні удосконалення роблять його ще більш привабливим», - сказав Ханс Шеп, генеральний директор компанії Commercial Vehicles, Ford of Europe. «Зниження викидів і витрат на паливо при одночасному підвищенні корисного навантаження допомагає перевозити більше вантажів або встановлювати додаткове обладнання при збереженні максимальної ефективності».

Нові оновлення стосуються всієї лінійки Transit Connect, а поставки вдосконалених моделей дилерам Ford повинні початися з середини листопада.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: