Неділя, 22 листопада 2020 17:27

Ford представив найпотужнішу версію Transit за всю історію. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина має задній привід та оснащується 2-літровим дизельним двигуном EcoBlue потужністю 170 к.с.

Компанія Ford оголосила про початок випуску нової 5-тонної модифікації Transit. Найпотужніший за всю історію Ford Transit має зміцнити позиції Ford у секторі фургонів з високою повною масою на європейському ринку. Додаткові 300 кг, які цей автомобіль пропонує в порівнянні з попередньою версією найпотужнішого Transit, будуть особливо привабливими для клієнтів, яким потрібен донорський автомобіль підвищеної вантажопідйомності для створення на його базі самоскидів, автомобілів швидкої допомоги, поліцейських фургонів та пасажирських мікроавтобусів місткістю від 19 місць.

«Ми знаємо, що корисне навантаження є ключовим чинником для результативності бізнесу, і саме тому новий флагманський Transit від компанії Ford являє собою найпотужніший автомобіль найвищої вантажопідйомності з-поміж усіх, будь-коли створених нами, – заявив Ганс Шеп (Hans Shep), головний менеджер підрозділу комерційних автомобілів Ford of Europe. – Ми прислухалися до наших партнерів з переобладнання та їхніх клієнтів, бізнес яких потребує цієї додаткової вантажопідйомності – це може бути як самоскид, так і автомобіль швидкої допомоги або мікроавтобус збільшеної місткості. Надійна конструкція 5-тонного Transit та його гнучкі можливості перетворюють цей автомобіль на ідеальний вибір незалежно від спеціалізації».

Шасі Transit із кабіною ідеально підходить для створення модифікацій підвищеної вантажопідйомності з кузовом відкритого типу, таких як самоскиди чи вантажівки з відкидними бортами, платформи-підйомники та автовози. Завдяки підвищеній повній масі та пропонованій як опція 10-ступеневій автоматичній коробці передач 5-тонний Transit у вигляді шасі з кабіною являє собою надзвичайно ефективного донора для автомобілів екстрених служб шляхом встановлення коробчастих кузовів автомобілів швидкої допомоги чи створення поліцейських автомобілів для розгону демонстрацій та/або командно-штабних автомобілів. Лінійка шасі з кабіною також добре підходить для переобладнання у пасажирські мікроавтобуси та транспортні засоби для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями, що користуються візками на колесах. Підвищене корисне навантаження та збільшені значення навантаження на осі сприяють зниженню ризику перевантаження автомобілів у ході експлуатації.

5-тонний Transit також доступний у вигляді популярного мікроавтобуса Ford L4 «Jumbo» з корисним навантаженням нетто до 2347 кг1, об'ємом вантажного відсіку 15,1 м3 та площею підлоги, що дозволяє розмістити до п’яти стандартних піддонів. Нові зміцнені борти забезпечують покращену витривалість при перевезенні важчого вантажу; автомобіль зберіг пласку підлогу вантажного відсіку, точки кріплення, вбудовану в задній бампер підніжку та довжину вантажного відсіку в 4217 мм, що полегшує завантаження і дає змогу перевозити предмети стандартної довжини, такі як труби або дошки. Фургон Transit в суцільнометалевому кузові також придатний для переобладнання в поліцейські фургони, фургони соціальних служб та автомобілі будівельних компаній.

Усі 5-тонні варіанти Transit оснащені заднім приводом, що забезпечує оптимальне зчеплення з поверхнею при максимальному завантаженні, та оснащуються трансмісією Ford для великовагових вантажівок, що дозволяє забезпечувати оптимальну витривалість, продуктивність та паливну економічність. 2-літровий дизельний двигун EcoBlue потужністю 170 к.с. від компанії Ford розвиває крутний момент до 405 Н·м, допомагаючи переміщувати важкі вантажі, і поєднується із шестиступеневою механічною коробкою передач з плавним перемиканням або кращою у своєму класі автоматичною 10-ступеневою трансмісією Ford.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: