Середа, 26 серпня 2020 15:25

Українські військові отримали новий автогідропідйомник на базі МАЗ

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машину напередодні передали новому власнику.

Компанія «Будшляхмаш» відвантажила автогідропідйомник АГП-30-А на базі МАЗ 5340 для квартирно-експлуатаційного відділу м. Хмельницький.

Автогідропідйомник має наступні технічні характеристики:

  • висота підйому - 30 м;
  • вантажопідйомність - 300 кг;
  • кількість секцій стріли - 3.

Призначений для технічного обслуговування електроустановок, ліній електропередач, проведення будівельно-монтажних, ремонтно-декоративних робіт на будівлях та спорудах.

Привід установки підйомника здійснюється за допомогою аксіально-поршневого насоса, який приводиться в обертання двигуном базового автомобіля через коробку передач та коробку відбору потужності. Конструкція виносних опор забезпечує вивішування та установку підйомника в горизонтальне положення на майданчиках з твердим покриттям та кутом нахилу ± 3 град.

Стрілове обладнання комбінованого типу (трьохсекційна телескопічна стріла), а також наявність поворотної секції, забезпечують підйомнику велику робочу зону з максимальним вильотом до 15 м.

Підйомник обладнаний двома пультами управління, стріловим обладнанням та поворотною платформою, які розташовані: один - в робочій платформі, інший - на поворотній платформі, електропропорційним управлінням з обох пультів, інтегрованим в єдину систему управління з сучасним мікропроцесорним пристроєм блокування та безпеки, переговорним пристроєм дуплексного типу.

Управління виносними опорами здійснюється з пульта, який розташований на рамі шасі.

Також передбачена система аварійного перекладу стрілового обладнання та виносних опор з робочого положення в транспортне.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: