П'ятниця, 21 серпня 2020 14:57

В Україні виготовили компактний автопаливозаправник на базі IVECO Daily

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка оснащена 4-х кубовою ємністю, розділеної на дві секції, кожна секція має донні клапани, дихальні клапани і перепускний клапан між секціями.

Компанія АМАКО Україна, офіційний дилер автомобілів IVECO, напередодні передала компанії «Автомагістраль-Південь», одному з лідерів будівництва доріг в Україні, автопаливозаправник IVECO Daily 70C15 «APZ 4.0».

Даний паливозаправник виконаний на шасі IVECO Daily 70C15 з колісною базою 3750 мм. Автомобіль оснащений дизельним двигуном 3 л з турбіною, який видає 146 к.с. і 350 Нм. Повна маса автомобіля складає 7.2 т, при цьому вантажопідйомність шасі без урахування паливної ємності - 4.8 т. Кабіна водія оснащена кондиціонером, круїз-контролем, комфортним сидінням водія типу «ПІЛОТ» з підлокітником, системою LDWS стеження за дорожньою розміткою. Додатково встановлено автоматичний вимикач «маси» в кабіні, блокування міжколісного диференціала і протитуманні фари. У стандарті шасі автомобіля IVECO Daily оснащене системою ESP9, яка включає в себе такі системи безпеки як ABS, ASR, EBD, Hill Holder.

Паливозаправник оснащений 4-х кубовою ємністю, розділеною на дві секції, кожна секція має донні клапани, дихальні клапани і перепускний клапан між секціями. Цистерна обладнана заправних пістолетом з відсікачем, фільтром змонтованим перед електронним лічильником видачі палива. З огляду на вогненебезпечність, паливозаправник оснащений всім необхідним комплектом ADR. Для зручності обслуговування ємності, надбудова укомплектована стаціонарними сходами, підйомними поручнями і трапом у верхній частині ємності.

Монтаж і виготовлення ємностей для палива виконала компанія «Техкомплект».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: