Субота, 05 вересня 2020 12:48

На базі Ford E-серії побудують електричний мікроавтобус

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, завдяки інноваційній електричній установці новинка має висоту сходинки над рівнем дороги всього 279 мм.

Компанії Optimal Electric Vehicles і Proterra оголосили про спільну роботу над новим електричним шатлом на базі розвізної моделі Ford E-450. Нова спільна розробка компаній Optimal-EV і Proterra - під назвою S1LF - cтане першим у галузі електричним шатлом з низьким рівнем підлоги. Машина отримає потужну акумуляторну систему від Proterra. Батареї ємністю 113 кВт*год забезпечать запас ходу до 200 км. За допомогою швидкої зарядки акумулятори можна повністю зарядити всього за дві години. Повна маса електробуса становитиме 6500 кг.

Генеральний директор Proterra Джек Аллен розповів: «Технологія акумуляторів Proterra довела свою ефективність на наших автобусах, які сумарно накатали по північноамериканським дорогах більше 19 млн км. Тепер ми з нетерпінням чекаємо можливості запропонувати ту ж саму передову технологію для живлення першого повністю електричного шаттла S1LF з низькою підлогою, розробленого спільно з Optimal».

Низькопідлоговий шаттл завдяки інноваційній електричній установці має висоту сходинки над рівнем дороги всього 279 мм. Таким чином, тут з'явилася можливість встановлення відкидної рампи для інвалідних візків без використання складної пневмопідвіски з системою kneeling.

Шаттл буде доступний з різними варіантами планування салону: з 23 пасажирськими кріслами, з 18 і місцем для багажу і з 12 сидіннями і двома або трьома місцями для людей з обмеженими фізичними можливостями на візках.

Очікується, що світовий дебют S1LF пройде на виставці APTA Expo 2021, і в наступному році електричний шаттл вийде на північноамериканський ринок.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: