Неділя, 09 серпня 2020 19:33

Китайці представили компактвен за $6 тис. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в топовій версії автомобіль коштуватиме 6707 доларів.

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling випустило новий автомобіль під брендом Hongguang. Ним став компактвен під назвою V 1.2L. У довжину компактвен досягає 4425 мм, в ширину - 1670 мм, у висоту - 1860 мм, а колісна база становить 2850 мм. Він випускатиметься в пасажирській версії з трирядним салоном, а також в кузові фургон з двома посадочними місцями. Обидві версії Hongguang V 1.2L оснащуються 1,2-літровим атмосферним двигуном потужністю 76 к.с. та обертовим моментом в 110 Нм. Мотор працює в парі з п'ятиступінчастою МКПП.

Обсяг вантажного відсіку мікровена в кузові фургон досягає 4300 літрів. Навантаження і розвантаження можна здійснювати як з корми моделі, так і через бічні розсувні двері. Новинка оснащена незалежною задньою підвіскою, антиблокувальною гальмівною системою з EBD, електропідсилювачем керма і подушкою безпеки водія. Що стосується пасажирської версії, то вона також отримала клімат-контроль, склопідйомники з електроприводом і додатковий ейрбег.

Однак привабливість даного мікровена полягає не в його зовнішності і оснащенні, а в низькій ціні. У базовій комплектації новинка обійдеться в 6135 доларів, а за топову з семимісним салоном і максимальним оснащенням доведеться викласти 6707 доларів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: