Середа, 26 лютого 2020 10:18

В Україні вперше зібрали партію 10-тонних кранів PM на базі MAN

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинки становлять реальну альтернативу аналогічнм 10-тонним традиційним автокранам.

На виробництві Заводу спецтехніки Техкомплект зібрана партія з двох бортових автомобілів MAN TGS 33.440, оснащених крано-маніпуляторними установками PM 47522 PX. На сьогоднішній день, в Україні - це перший монтаж таких великих крано-маніпуляторних установок від торгової марки PM (Італія), адже запропоновані клієнту надбудови дозволяють на мінімальному вильоті 3,9 м піднімати і опускати вантажі вагою до 10,46 тонн. Таке рішення на базі вантажного шасі MAN, оснащеного відкидними бортами, становить реальну альтернативу аналогічному 10-тонному традиційному автокрану.

У Полтавській області, де знаходиться основне виробництво Заводу спецтехніки Техкомплект, були проведені наступні роботи:

  • Великовузлове складання крана-маніпулятора PM 47522 PX і виготовлення для нього аутригерів (виносних опор). Причому, ексклюзивне виробництво в Україні від Техкомплект виконує зварні роботи зі створення аутригерів для крано-маніпуляторних установок і автогідропідйомників з високоміцної сталі Strenx 700. Використовувана при виробництві спецтехніки Техкомплект зносостійка сталь Strenx700 відрізняється неперевершеною стійкістю до зносу і утворення вм'ятин або тріщин навіть в найсуворіших умовах експлуатації.

  • Виготовлення відкидних бортів для платформи на базі вантажного шасі.

  • Монтаж крано-маніпуляторной установки за кабіною бортового вантажного автомобіля.

Детальніше з технічними характеристиками виготовлених машин можна ознайомитись за посиланням.

Нагадуємо, що італійська компанія Autogru PM S.p.A. виготовляє крани-маніпулятори з вантажним моментом в діапазоні 1,2-150,3 тм, допустима вантажопідйомність на мінімальному вильоті стріли від 0,99 до 21,84 тонн (в залежності від серії і моделі в серії), що дозволяє задовольнити практично будь-який запит замовника. Крани-маніпулятори виробництва РМ можуть виконувати роботи з вильотом в діапазоні 2,7-45,25 м, в залежності від обраної моделі.

Також варто відзначити, що напередодні Завод спецтехніки Техкомплект випустив бортовий автомобіль на базі IVECO DAILY 60С15D, доповнений крано-маніпуляторною установкою СОМЕТ ХС700 А1. Кран маніпулятор з серії СОМЕТ ХС700 А1 - модифікація КМУ СОМЕТ ХС700, розрахована на підняття вантажів до 2,25 т на мінімальному вильоті 2,52 м. Максимальний виліт 1-секційної стріли 5,36 м (вантажопідйомність 1095 кг). Вантажний момент 5,8 тм. Висота підйому - до 8,3 м.

Медиа




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: