Середа, 22 січня 2020 10:34

Український виробник представив автоевакуатор для спецтехніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, машина побудована на базі шасі Ford.

Виробнича компанія Polycar спроектувала та виготовила автомобільний евакуатор призначений для перевезення великої спецтехніки. Зокрема, машина може використовуватись для:

  • транспортування великої будівельної техніки на будмайданчики;
  • транспортування великогабаритної дорожньо-будівельної техніки до місця експлуатації;
  • транспортування металоконструкцій та будь-якої іншої техніки, яка не має можливості своїм ходом дістатися до пункту призначення.

Виробництво евакуаторів цього типу здійснено на базі шасі автомобіля Ford Cargo 2533DC, оснащеного двигуном потужністю 330 к.с., об’ємом 8974л, з колісною формулою 6х2.

Платформа евакуатора, встановлена на цьому авто, має вантажопідйомність 12 т; захисні бортові конструкції: в передній частині сітчасте загородження для захисту лебідки і кабіни авто, бічні борти висотою 400 мм для запобігання зісковзування перевезених вантажів тощо.

Кран-маніпулятор має автоматичний захист від перевантаження, систему контролю співвідношення вантажопідйомності з показниками стійкості. Важелі управління краном-маніпулятором знаходяться в передній частині платформи.

Платформа укомплектована набором необхідних захисно-сигнальних пристроїв, передбачених для техніки такого типу нормативною документацією чинного законодавства України.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: