П'ятниця, 15 листопада 2019 10:06

Відбулася світова прем’єра нових міні-навантажувачів Bobcat

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на технічній виставці в Німеччині Bobcat представив модернізовану лінійку міні-навантажувачів M-Series.

Нові моделі (а саме S450, S510 і S530) отримали спеціально розробленим двигуном Bobcat екологічного стандарту Stage V – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Завдяки зростанню на 37% крутного моменту, і швидшому, ніж у попередніх моделей, відновленню після перевантаження, двигун може розвивати ту ж потужність на більш низьких оборотах, в результаті чого вдалося знизити рівень шуму і витрата палива.

Як розповідають в компанії, нові навантажувачі з бортовим поворотом забезпечують більшу потужність, підвищений комфорт і оптимізоване обслуговування.

«Продумані, вони зберігають компактні розміри цієї легендарної серії. Як і завжди, вони легко маневрують в маленьких приміщеннях, а їх транспортування полегшується завдяки їх малій вазі» - зазначили в компанії.

Такі популярні опції, як кондиціонер, поліпшена приладова панель і високопродуктивна гідравліка, тепер входять в базову комплектацію.

Нові моделі надійдуть в продаж в в Європі січні 2020 року, і стануть першими машинами Bobcat для європейського ринку, які будуть мати новий фірмовий дизайн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: