Субота, 02 листопада 2019 12:31

Популярні моделі Renault невдовзі отримають водневі версії

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, легкі комерційні автомобіль матимуть дальність ходу у 350-370 км.

Компанія Renault оголосила, що доповнює свою лінійку легких комерційних електромобілів. Французи розширять її за рахунок моделей Renault MASTER Z.E. та Renault KANGOO Z.E., які будуть оснащені подовженим паливним елементом з електричною та тепловою потужністю 10 кВт, що забезпечать діапазон ходу понад 350 км.

Безумовно, поточною перевагою водню є не тільки його екологічність, але і те, що зарядка займає всього від 5 до 10 хвилин. Крім цього, водень відповідає вимогам професіоналів, які поки не задоволені 100% електричними автомобілями через відсутність відповідної інфраструктури та їх обмежену дальність ходу.

Очікується, що водневий Renault MASTER Z.E. буде доступний споживачам в першій половині 2020 року в двох версіях компонування шасі і в двох варіантах фургонів. Renault MASTER Z.E з діапазоном до 350 км буде комплектуватися двома водневими резервуарами, розташованими під кузовом автомобіля. Завдяки такому розташуванню паливних елементів об’єм завантаження становитиме від 10,8 м3 до 20 м3, при цьому вага автомобіля збільшиться лише на 200 кг.

Що стосується водневої версії Renault KANGOO Z.E., яку можна буде купити з кінця 2019 року, то вона матиме запас ходу 370 км, що наразі є найкращим показником серед інших електричних фургонів на ринку. Новий Renault KANGOO Z.E отримає кузов з об’ємом завантаження 3,9 м3, отримавши при цьому додаткову вагу у 110 кг.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: