П'ятниця, 11 жовтня 2019 12:29

В Україні з’явились нові італійські багатофункціональні міні-трактори

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні проходять ходові випробування нові багатофункціональні міні-трактори. Йдеться про італійську техніку Grillo, яка вперше з’явилася на вітчизняному ринку.

За інформацією журналістів ProfiDom.com.ua, отриманої в прес-службі компанії «Техновектор», ексклюзивного імпортері і дистриб’ютора в Україні італійської техніки Grillo, однією з важливих особливостей цих машин є наявність гідростатичної трансмісії з передньою декою і блокуванням диференціала.

Наприклад, компанія «Техновектор» надала спеціально для вивчення журналістами ProfiDom.com.ua мінітрактор з гідростатичною газонокосаркою Grillo FD280.

Серед особливостей цієї машини можна відзначити наступні:

Дека на Grillo FD280 має два ножа з протилежним обертанням (але не з напуском, тобто без обов’язкової фази) і третій центральний ніж, що відрізняє її від всіх інших.

Передня виносна позиція, що не закріплена до основного шасі, забезпечує бездоганну робочу видимість! Це забезпечує точний зріз, навіть, під кущами і низькими гілками, зменшує необхідність в завершальних операціях. Міцний клиновидний ремінь передачі (а не зубчастий) на ріжучому апараті не пошкоджується при зіткненні з камінням та іншими предметами.

Grillo FD280 – це дуже зручна в управлінні газонокосарка, управляти якою, одне задоволення! Рульове управління і задня ведуча вісь забезпечують внутрішній радіус повороту всього 30 см! Гідростатична передача керується всього однією педаллю, яка виконує як рух вперед, так і задній хід. Педаль руху вперед має «амортизатор», щоб захистити від стрибків.

Коли травозбірник наповнюється, ножі автоматично відключаються, зріз переривається, щоб не викликати закупорки. Додатково може бути встановлена «звукова сигналізація» (досить зняти один електричний роз’єм), яка попереджає про те, що відбулося заповнення. Розвантаження повного травозбірника на Grillo FD280 виконується дуже просто! Кнопкою, яка знаходиться збоку від сидіння, керується електричний домкрат, він піднімає травозбірник і повністю його розвантажує.

Ріжучий механізм приводиться в дію за рахунок електромагнітного зчеплення, управління виконується кнопкою, і спеціальний індикатор включається під час роботи. Дискове гальмо стоянки приводиться в дію важелем. Дозволяє вийти з машини, коли включений двигун, необхідно, щоб дека була вимкнена.

Дека на Grillo FD280 легко демонтується для розташування в стабільне вертикальне положення на спеціальних ніжках, досить зняти ремінь передачі для проведення будь-яких робіт техобслуговування. Також, можна зняти розвантажувальний канал.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: