Вівторок, 03 вересня 2019 10:59

На базі МАЗ створили комбінований автомобіль для комунальників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, спецавтомобіль призначений для для санітарно- профілактичного очищення колодязів та трубопроводів зливової каналізації.

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» поповнило свою матеріально-технічну базу сучасним комбінованим автомобілем КО-503ІВК-16, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі ТД «Будшляхмаш».

Комунальний комбінований автомобіль з мулососним та каналопромивочним обладнанням призначений для санітарно- профілактичного очищення колодязів та трубопроводів міської зливової каналізації від мулу, грунтових наносів та інших забруднень, а також ліквідації аварійних ситуацій засмічення в них. Об’єм цистерни каналопромивочного обладнання складає – 5 куб м, а об’єм цистерни мулососного обладнання – 6 м3.

Автомобіль обладнаний італійськими насосами: водяний насос – Pratissoli, продуктивність якого складає – 211 літрів/хв та вакуумний насос Jurope PNR-124, продуктивність – 730 м3/год. Обладнання змонтоване на шасі МАЗ-6312. Виробник обладнання – ПрАТ «Спецбудмаш».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: