Середа, 06 грудня 2023 18:10

Представили електричний квадроцикл із рекордним запасом ходу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американський стартап Livaq презентував свою першу модель - електричний квадроцикл Equad.

Ідея створити Livaq Equad народилася у засновника компанії Давида Медіни ще у 2016 році. Він хотів створити екологічно чистий транспорт для виїзду на природу.

В конструкції Livaq Equad активно використано карбон, проте він все одно вийшов важким - 458 кг. Річ у тім, що він отримав велику NMC-батарею ємністю 15,4 кВт.год, що забезпечує запас ходу 274 км - це рекорд серед електричних квадроциклів.

Батарея захищена від вологи, тобто можна форсувати водні перешкоди. Також передбачена спеціальна металева клітка, що захищає її від ударів.

Пара електромоторів на задній осі сумарно розвивають 22 к.с., що дає змогу розвивати 108 км/год. Також Livaq Equad отримав гідравлічне ручне гальмо і незалежну передню підвіску.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, передпродаж Livaq Equad уже стартував за ціною від 19 989 доларів. Після початку виробництва ціна квадроцикла зросте до 28 600 доларів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: