Неділя, 31 липня 2022 14:47

Сьогодні у Миколаєві на 74 році російські окупанти обірвали життя Олексія Вадатурського

Герой України, засновник і власних однієї з найбільших компаній України «НІБУЛОН», аграрій, суднобудівник, транспортник і великий патріот України з початку повномасштабного вторгнення він залишався і працював у рідному Миколаєві.

Компанія «НІБУЛОН» експортувала агропродукцію до 38 країн світу, успішно конкуруючи з світовими трейдерами. Унікальна інфраструктура агрокомпанії дозволяла відроджувати українське суднобудування, одночасно інвестуючи в розвиток кількох галузей економіки. Виробництво та переробкою сільгосппродукції, експорт, логістика,судноремонт, благодійна діяльність, ремонт автомобільних доріг, реконструкція та оснащення лікарень – без перебільшення, Олексій Вадатурський був одним з тих, хто щодня своєю роботою розбудовував Україну.

Війна не зупинила Олексія Вадатурського. Нові аграрні і логістичні проекти, ідеї щодо продовження роботи навіть в умовах щоденних російських атак – Олексій Вадатурський не зупинявся працювати. Ми впевнені, що всі його плани будуть втілені.

Команда Міністерства інфраструктури приносить свої співчуття рідним та близьким Олексія Опанасовича. Це непоправна втрата для всієї країни.

Фото: «НІБУЛОН»




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: