Неділя, 26 червня 2022 23:29

Доповнення до правил пропуску на пункті «Ягодин-Дорогуськ»

З метою зменшення навантаження на пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» за результатами зустрічі представників Міністерства інфраструктури України, Державної митної служби України та Державної прикордонної служби з представниками відповідних відомств Республіки Польща, що відбулась 20 червня 2022 року у рамках проєкту«Відкритий кордон», було прийнято рішення у зазначеному пункті пропускуздійснювати митне оформлення та пропуск виключно вантажних транспортних засобів з повною масою вище 7,5 тонн.

Також, на тимчасовій основі на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» буде здійснюватись пропуск рейсових автобусів до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску «Краківець-Корчова». Для проїзду порожніх транспортних засобів будуть виділені окремі смуги.

У ході зустрічі було також обговорено питання щодо можливості здійснення спільного контролю та перенесення ветеринарного контролю з пункту пропуску «Дорогуськ» всередину Польщі.

Легковий транспорт та вантажні транспортні засоби з повною масою до 7, 5 тоннбудуть перенаправлятись на інші пункти пропуску.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: