Вівторок, 08 лютого 2022 09:50

В Києві нарешті добудують станцію метро «Львівська брама»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, законсервована станція київського метро «Львівська брама» може бути добудована найближчим часом

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» оголосило тендер у системі Prozorro на реконструкцію всього станційного комплексу та проектування входу станції метро «Львівська брама». Вартість робіт оцінили у 73 млн 439 тис. гривень.

Згідно із документацією, вихід буде не на Львівській площі, як планували раніше, а на вулицю Січових Стрільців, тобто на 300 метрів на захід.

Поряд зі станцією або в межах її вестибюля виробник робіт має запропонувати громадські санітарні вузли. По можливості, поруч буде спроектувати приміщення закритого типу для зберігання не менше 100 велосипедів.

До 11 лютого можна звернутись до замовника для роз'яснення умов тендеру. Подавати тендерні пропозиції можна до 21 лютого, а вже наступного дня розпочнеться аукціон.

Нагадаємо, станція київського метрополітену «Львівська брама» на Сирецько-Печерській лінії між станціями «Лук'янівська» та «Золоті ворота» зараз законсервована.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, її будівництво було розпочато у 1991 році, але роботи заморозили у 1996 році через відсутність комплексного рішення реконструкції Львівської площі, де запланували вихід зі станції, та через брак коштів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: