Середа, 02 лютого 2022 10:46

В США представили автономні залізничні вагони

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Intramotev розробила автономний вантажний вагон для залізниці

Технологічна компанія Intramotev, що базується в Сент-Луїсі (штат Міссурі, США), розробила автономний вантажний вагон, який можна використовувати у стандартних залізничних перевезеннях.

Транспортний засіб, який отримав назву TugVolt, призначений для близькомагістральних маршрутів довжиною до 1 тис. км. Вагон оснащений стандартними зчепленнями та пневматичними гальмами.

Наразі доступні дві конфігурації: для роботи з вагонами-платформами та вагонами-хоперами. Провадяться перемовини із потенційними замовниками, які зацікавлені у конфігураціях закритих кузовів та вагонів-цистерн.

TugVolt використовує акумуляторно-електричну силову установку із пробігом на одному заряді до 1 тис. км (600 миль). Час заряджання становить 15-30 хвилин.

Цільове повне навантаження на рейки (GRL) в даний час є галузевим стандартом – 286 тис. фунтів (128,7 тис. кг), з максимальним значенням GRL – 315 тис. фунтів (142,9 тис. кг).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Intramotev розповіли, що вже отримали замовлення на $30 млн на придбання вагонів TugVolt, однак, ім'я потенційного покупця поки не називають.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: