Неділя, 31 жовтня 2021 11:17

У Кременчузі встановили пам'ятник раритетному сміттєвозу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на території кременчуцького комунального підприємства КАТП-1628 з’явився пам’ятник легендарному сміттєвозу ГАЗ-93М.

«Газони-сміттєвози» старше покоління називає легендарними. Вони були розроблені в повоєнний час на Горьковському автомобільному заводі, випускалися на Одеському автоскладальному заводі до 1959 року, а в РСФСР – до 1976 року.

 Один з таких сміттєвозів кілька десятиліть працював на Кременчуцькому комунальному підприємстві і тепер зайняв почесне місце на постаменті.

У Кременчуці напередодні Дня автомобіліста та дорожника на території КП «КАТП – 1628» відкрито пам’ятний знак одному з найстаріших автомобілів-сміттєвозів, який працював у місті з 1962 року.

Даний автомобіль є справжньою легендою Кременчука та КП «КАТП 1628», адже впродовж майже 60 років працював на благо міста.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, наразі автомобільний парк підприємства складається з більш сучасної комунальної спецтехніки, яка набагато функціональніша та пристосована для виконання різних видів робіт.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: