Середа, 13 жовтня 2021 12:42

Оголошення щодо повернення коштів, які сплачені за участь у конкурсі

Відповідно до наказу Міністерства інфраструктури України від 17.09.2021 № 497 «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства інфраструктури України від 02 серпня 2021 року № 399» скасовано проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що виходять за межі території області (міжобласний маршрут).

Відповідно до пункту 63 постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» кошти, сплачені за участь у конкурсі, повертаються повністю у разі, коли конкурс не відбувся з вини організатора.

Просимо автомобільних перевізників, які подавали документи для участі у конкурсі, з метою повернення сплачених коштів надіслати на адресу Міністерства інфраструктури України письмові заяви, обов’язково зазначивши наступні реквізити:

1) назва перевізника-претендента;

2) код згідно з ЄДРПОУ або РНОКПП для фізичних осіб-підприємців;

3) найменування банку;

4) реєстраційний рахунок у форматі IBAN. Просимо копії відповідних заяв також надіслати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її./