П'ятниця, 17 вересня 2021 15:15

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України оприлюднено звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та плану заходів з її реалізації (далі – Звіт) та проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та затвердження плану заходів з її реалізації» (далі – проєкт розпорядження КМУ).

Зауваження і пропозиції до Звіту та проєкту розпорядження КМУ подаються до Управління морського та річкового транспорту Міністерства інфраструктури України на адресу: пр-т Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дати публікації. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року та затвердження плану заходів з її реалізації»

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Стратегія розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року

План заходів з реалізації Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України до 2031 року

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Аналітичні матеріали до проєкту Стратегії розвитку внутрішнього водного транспорту України на період до 2031 року




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: