Четвер, 09 вересня 2021 09:35

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

Відповідно до положень статті 56 Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони (далі - Угода про асоціацію) Україна має імплементувати положення відповідних актів законодавства ЄС до національного законодавства відповідно до графіку Додатка ІІІ до вказаної Угоди про асоціацію.

Згідно із пунктом 2.22 Додатку ІІІ до Угоди про асоціацію має бути імплементована у національне законодавство Директива Європейського Парламенту і Ради 2013/53/ЄС від 20 листопада 2013 р. про прогулянкові судна і водні мотоцикли, що скасовує Директиву 94/25/ЄC (далі - Директива 2013/53/ЄС), якою встановлені спільні вимоги до конструкції, побудови та процедур підтвердження відповідності прогулянкових суден та водних мотоциклів, а також вимоги до їх маркування та введення в обіг.

З метою гармонізації законодавства України щодо прогулянкових суден і водних мотоциклів із нормами Директиви 2013/53/ЄС, з метою захисту здоров’я людей, охорони навколишнього природного середовища, обігу такої продукції на ринку України та усунення технічних бар’єрів в торгівлі Міністерством інфраструктури України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту прогулянкових суден і водних мотоциклів» (далі – проект акта).

Підставою для розроблення проекту акта є стаття 8 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності».

Розробник проекту акта – Міністерство інфраструктури України.

Проект акта оприлюднено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури www.mtu.gov.ua у розділі «Діяльність → Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня оприлюднення до Директорату з безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України на адресу: пр. Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту прогулянкових суден і водних мотоциклів»

Технічний регламент прогулянкових суден і водних мотоциклів

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8

Додаток 9

Додаток 10

Зміна, що вноситься до переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного вливу

Додаток до аналізу регуляторного впливу




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: