Четвер, 02 вересня 2021 15:21

Продовжується набір на курс «Оцiнка публiчних програм та полiтик»

Reformers Hub продовжує прийом заявок на участь у інтенсивному курсі «Оцінка публічних програм та політик», що проводитиметься Київською Школою Економіки з 23 вересня по 21 жовтня.

«Оцінка публічних програм та політик» - це п’ятитижневий інтенсивний курс, слухачі якого здобудуть фундаментальні навички оцінки витрат, вигоди та впливу публічних програм та полiтик. Учасники опанують інструменти розробки та впровадження полiтик на основі даних, а також навчаться приймати обгрунтовані рішення щодо впровадження тiєї чи іншої політики. Курс пiдiйде фахiвцям державної служби, які безпосередньо задіяні у процесах розробки, впровадження та оцінювання політик або здійснюють нагляд за цими процесами.

Подати заявку на участь потрібно не пізніше 12 вересня 2021 року, заповнивши аплiкацiйну форму за посиланням https://survey.ebrd.com/s/evaluatingpublicpolicies/. Результати вiдбору будуть повiдомленi кандидатам протягом тижня з моменту завершення кiнцевого термiну подачi заявок.

Курс «Оцінка публічних програм та політик» вiдкритий для державних службовців, в чиїх установах дiє програма «Українська архiтектура реформ» (URA), а також для експертів Команд підтримки реформ та Офiсу реформ. Заявки оцiнюються на основi вiдповiдностi курсу робочим обов’язкам кандидатiв та мотивацiї.

Навчання розпочинається 23 вересня і складається з 9 занять тривалістю 90 хвилин кожне. Заняття проводяться двічі на тиждень. Детальна програма у додатку.

Цей курс органiзований Reformers Hub - iнiцiативою обмiну знаннями та досвiдом в рамках програми «Українська архiтектура реформ» (URA). URA - це комплексна програма технiчної допомоги, розроблена Європейським банком реконструкцiї та розвитку (ЄБРР) у партнерствi з Європейським Союзом для пiдтримки важливих процесiв реформ в Українi. URA фiнансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабiлiзацiї та сталого розвитку в Українi (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данiя, Фiнляндiя, Францiя, Нiмеччина, Італiя, Японiя, Нiдерланди, Норвегiя, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз у якості найбільшого донора.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: