Четвер, 29 липня 2021 15:29

В рамках проєкту ЄС в Києві розпочався ряд робочих груп спрямованих на розробку національного транспортного майстер-плану України

28-го липня у Києві відбулося засідання двох робочих груп в рамках проєкту «Підтримка органів влади України в розробці Національної транспортної моделі та майстер-плану», що фінансується Європейським Союзом.

У першому засіданні взяли участь учасники робочих груп з вантажних перевезень та з пасажирського транспорту. Захід відкрили т.в.о. Генерального директора Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Мінінфраструктури України Катерина Соляннік та керівник проєкту технічної допомоги ЄС «Підтримка органів влади України в розробці Національної транспортної моделі та майстер-плану» Аднан Рахман.

Серед учасників засідання були представники Міністерства Інфраструктури України, Державіаслужби, Укртрансбезпеки, АТ «Укрзалізниця», КМА, Державіаслужба, ДП «АМПУ», DHL, Zemmler, та інші. Напрацювання та висновки зустрічей ляжуть в основу Транспортного майстер-плану України до 2030 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: