П'ятниця, 02 липня 2021 16:15

Міністерство інфраструктури України оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В» апарату міністерства

Міністерство інфраструктури України оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В» апарату Міністерства інфраструктури України:

1) начальника Управління міжнародного співробітництва;

2) начальника Управління документального забезпечення, аналізу службової кореспонденції та підтримкиелектронних систем діловодства;

3) головного спеціаліста відділу міжнародних договорів Управління міжнародного співробітництва;

4) головного спеціаліста відділу моніторингу фінансово-господарської діяльності Департаменту фінансово-економічної діяльності та фінансового моніторингу.

Інформація приймається до 17 год. 00 хв. 08 липня 2021 року через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби.

Тестування розпочнеться о 10 год. 00 хв. 13 липня 2021 року.

Проведення тестування дистанційно, шляхом використання кандидатом комп’ютерної техніки та підключення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби.

Проведення співбесіди дистанційно за допомогою платформи «Cisco Webex» (про час та дату кандидатів буде повідомлено додатково).

Проведення співбесіди з метою визначення керівником державної служби переможця конкурсу за фізичної присутності кандидатів за адресою: пр-т Перемоги, 14.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: