Середа, 31 липня 2024 12:39

Представили надпотужну снігоочисну машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kage випустила свою найбільшу снігоочисну машину SnowDozer Wing.

За висоти леза 122 сантиметри та робочої ширини до 8,5 метрів SnowDozer Wing сумісний з колісними навантажувачами вагою від 13,6 до 22,6 тонн і тракторами потужністю понад 300 кінських сил.

Крило SnowDozer Wing виготовлено з високоміцної низьколегованої сталі.

Трикнопковий перемикач дозволяє операторам незалежно керувати гідравлічними крилами з обох боків відвала.

«Безступінчасто регульовані» крила пропонують діапазон повороту на 180 градусів без попередньо встановлених точок зупинки. Оператори можуть регулювати крила на 90 градусів вперед і 90 градусів назад.

Гідравлічна система приводить в дію лезо ліворуч і праворуч для загрібання під кутом до 34 градусів за допомогою двох гідравлічних циліндрів діаметром 3 дюйми на шток 1,5 дюйма.

Стандартне покриття шлангів із стійкої до стирання тканини та перехресний запобіжний клапан допомагають полегшити технічне обслуговування.

Полози мають вертикальний хід 6,625 дюймів у п’яті та 7,5 дюймів у носках, що дозволяє їм плавати та коливатися в рівне положення з поверхнею оранки.

Ця функція скорочує термін навчання для нових операторів, одночасно збільшуючи термін служби крил.

90-градусний спусковий край пружини на центральному лезі плуга та 55-градусний спусковий край на ріжучій кромці крила допомагають захистити лезо, машину, оператора та інфраструктуру під час зустрічі з перешкодами.

Петлі крил і снігозатримувачі допомагають запобігти витокам снігу та «равликовим слідам».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, додаткові твердосплавні подовжувачі кромок можна прикріпити болтами до центру та кінців кромки, що збільшує довговічність ріжучих кромок із високовуглецевої сталі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: