Понеділок, 29 липня 2024 15:39

Василь Шкураков: в прифронтових регіонах особлива увага — підготовці до опалювального сезону та критичній інфраструктурі

В Харкові, зокрема, працювали з головою Харківської ОВА Олегом Синєгубовим, мером міста - Ігорем Тереховим, керівництвом територіальних громад. В Донецькій області провели зустрічі з керівництвом ОВА, керівниками комунальних підприємств з питань підготовки до осінньо-зимового періоду, транспортної та логістичної інфраструктури.

Також в рамках робочої поїздки відбулася зустріч зі Службою автомобільних доріг та керівництвом Південної залізниці — увага приділялась поточному стану справ та відновленню, а також сталому функціонування залізничного сполучення.

З нагоди Дня медичного працівника Василь Шкураков та Голова правління Укрзалізниці Євген Лященко привітали працівників відомчих залізничних лікарень. А трьом лікарям були вручені грамоти Ради національної безпеки і оборони України.

У лікарнях Укрзалізниці працює понад дві тисячі медиків. Послуги тут отримує понад 40 тис. пацієнтів. І це не лише працівники компанії, а й громадяни, які уклали декларацію з сімейним лікарем поліклінічного відділення лікарні.

Наразі Укрзалізниця має три лікарні в Києві, дві в Харкові, по одній у Дніпрі та Одесі – загалом 7 повноцінних лікувальних закладів.

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: