П'ятниця, 19 квітня 2024 13:36

24 квітня 2024 року Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Проєктом енергетичної безпеки USAID проведе другий із серії практичний семінар щодо розвитку ефективних систем централізованого теплопостачання

24 квітня 2024 року Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Проєктом енергетичної безпеки USAID проведе другий із серії практичний семінар щодо розвитку ефективних систем централізованого теплопостачання.

Тема заходу: Зонування як інструмент для оптимального планування систем централізованого, автономного та індивідуального теплозабезпечення населених пунктів.

Мета заходу: обговорення підходів до визначення зон централізованого, автономного та індивідуального теплозабезпечення, їх оптимального поєднання у межах населених пунктів задля сприяння у досягненні показників ефективного теплопостачання, визначених в Директиві 2012/27/EU.

До проведення заходу залучені представники Департаменту комунальних послуг і Департаменту просторового планування територій та архітектури Мінінфраструктури, а також міжнародні та українські доповідачі.

Запрошуємо до участі представників місцевих органів влади, підприємств централізованого теплопостачання, експертної спільноти та громадськості.

Початок о 10:00

Реєстрація

Програма заходу




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: