П'ятниця, 29 березня 2024 11:01

єЧерга для вантажівок: додано нові можливості для забезпечення більшої прозорості послуги

Міністерство відновлення послідовно працює над розвитком та покращення системи єЧерга, зокрема для вантажних автомобілів. З 29 березня на порталі з’являться оновлення, які підвищать прозорість функціонування системи.

У розділі “Завантаженість” на сайті та у застосунку з’явиться низка нової інформації:

  • Номерний знак причепу вантажівки. Раніше в системі було відкрито номер тягача.

  • Новий список «На контролі в МАПП», де будуть транспортні засоби, які заїхали на контроль в пункт пропуску завдяки реєстрації в системі єЧерга Також буде відображено час перебування такого транспорту в пункті пропуску.

  • До всіх вантажівок зі списку «На контролі в МАПП», «Приготуватись до в’їзду» та «Черга очікування» буде додано дату, час бронювання місця в черзі та порядковий номер. Останній присвоюється у момент бронювання місця в черзі.

  • Окремі позначки для машин, що виконують спеціальні, гуманітарні рейси, або перевозять пошту.

  • Номери машин, які здійснюють спеціальні рейси в системі будуть приховані з міркувань безпеки.

Важливо, що нумерація та час реєстрації в чергу буде відображатись тільки для тих вантажівок, які стали в чергу після оновлення в системі.

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Укртрансбезпекою, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України, Державною митною службою України та Державною прикордонною службою України за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

Підписуйтеся на сторінки Міністерства відновлення у соцмережах Facebook, Twitter, Telegram



Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: